VİP İSTANBUL YEMEK

 

%100 Hijyen ve Kalite prensiplerini benimsemiş olan Vip İstanbul Yemek, hammadde alışından, üretim ve yemeğin tüketiciye ulaştırılmasına kadar olan süreçte ISO Kalite Politikları gereği hijyene büyük önem vermektedir.
 
Yiyeceklerler, yüksek sağlık bilgisi standartlarında hijyen esasında mutfaklarımızıda hazırlanmaktadır. Çalışanlarımızın düzenli sağlık kontrolleri gerçekleştirilerek bulaşıcı hastalıkların ve mikropların yayılması engellenmektedir. Müşterilerimize hazırlanan yemeklerin doğru pişirme yöntemleriyle sağlıklı beslenmeyi sağlaması amaçlarımız arasındadır.
 
Şirketimiz personelinin düzenli kalite eğitimlerinin verilmesi, yemek üretim yeteneklerinin geliştirilmesi ve üretim aşamasından tüketime kadar her noktada kalite standartlarının en üst derecede sağlanması temel kalite politikalarımızdandır.
 
Personelimizin huzurlu, güvenli bir ortamda çalışabilmelerini sağlamak amacıyla tüm imkanlarımızı seferber etmeyi ve onların memnuniyetini de arttırmayı politikamızın bir parçası olarak benimsemekteyiz.